آموزش میکروتیک



تنظیمات وایرلس در میکروتیک

در قسمت قبل به کلیات مبحث وایرلس در میکروتیک پرداختیم و در این قسمت از مجموعه دوره آموزش میکروتیک به تنظیمات وایرلس میکروتیک می پردازیم .

برای شروع به از منوی سمت چپ winbox گزینه وایرلس را انتخاب میکنیم در پنجره جدید اینترفیس های وایرلس نشان داده خواهند شد معمولا در روتر های جدید اینترفیس وایرلس غیر فعال شده است ابتدا اینترفیس مورد نظر را فعال میکنیم .

آموزش میکروتیک آموزش میکروتیک

با دبل کلیک روی آموزش voip اینترفیس مورد نظر وارد تنظیمات آن می شویم .

در تب اول یعنی General می توانیم نام اینترفیس را به نام دلخواه تغییر دهیم مک آدرس را مشاهده و در صورت نیاز آن را تغییر دهیم .

آموزش میکروتیک

در تب wirless تنظیمات اصلی وجود دارد اولین آیتمی که باید به آموزش ویپ درستی انتخاب شود Mode است .

آموزش میکروتیک

در صورتی که بخواهیم میکروتیک به عنوان سرویس دهنده فعال باشد خدمات voip باید Mode را روی حالت ap-bridge و یا روی bridge قرار دهیم تفاوت این دوحالت در تعداد کلایت هایی که قابلیت اتصال به Access Point را دارد می باشد. در حالت ap-bridge می توانیم چندین کلایت به Access point متصل شوند این حالت نیاز به لایسنس مرحله 4 به بالا دارد و در حالت bridge فقط یک کلاینت می تواند متصل شود در این حالت لایسنس مرحله 3 کافی است حالت Bridge در لینک های Point to Point استفاده می شود .

در صورت که بخواهیم میکروتیک به عنوان سرویس گیرنده وایرلس ایفای نقش کند Mode را روی station و یا station-bridge قرار می دهیم تفاوت این دو حالت در نوع ارتباط است در حالت station ارتباط لایه 2 برقرار نمی شود ولی در صورتی که نیاز به ارتباط لایه 2 ندارید از این حالت استفاده کنید که کارایی بالا تری خواهد داشت  ولی در حالت station-bridge ارتباط لایه 2 نیز برقرا می شود .

البته Mode های وایرلس درمیکروتیک به همین 4 حالت خلاصه نمی شود ولی حالات دیگر در قالب این مجموعه آموزش MikroTik نمی گنجد و در دوره های پیشرفته تر مورد بررسی قرار میگیرند .

در قسمت بعدی Band را انتخاب می کنید channel with را می توانید روی حالت 20 مگاهرتز و یا 40 مگاهرتز قرار دهید .

در قسمت frequency فرکانس کار رادیو را مشخص می کنید وابسته به محل زندگی فرکانس مناسب را انتخاب میکنید توجه داشته باشید دستگاه های وایرلس میکروتیک در دو محدوده مجاز فرکانسی یعنی 5.8GHz و 2.4GHZ فعالیت میکنند.(وابسته به کارت وایرلس مورد استفاده)

در صورتی که میکروتیک شما به عنوان سرویس دهنده تنظیم شده است SSID را می توانید با نام دلخواه خود جایگزین کنید .

در قسمت wireless protocol پروتکل مناسب را انتخاب می کنید . نصب و راه اندازی voip در قسمت Security Profile هم باید یک مورد را انتخاب کنید.

در صورتی که میکروتیک به عنوان سرویس گیرنده استفاده می شود می توان با کلیک روی دکمه Scan شبکه های وایرلس اطراف را را دید و درخواست اتصال را به آنها داد .

به باقی تنظیمات کاری نداریم و OK میکنیم .

امنیت وایرلس در میکروتیک

همانطور که در قسمت قبل گفتیم باید برای وایرلس میکروتیک یک Security Profile انتخاب کنیم جهت ساخت پروفایل جدید به تب Security Profile در پنجره wireless tables می رویم یک پروفایل جدید اضافه می کنیم.

یک نام برای آن انتخاب میکنیم و تنظیمات را مناسب با سلیقه خود انجام دهید .

آموزش میکروتیک آموزش میکروتیک
مرکز تلفن ویپ وایرلس ,حالت ,میکروتیک ,تنظیمات ,bridge ,قسمت ,عنوان سرویس ,تنظیمات وایرلس ,ارتباط لایه ,security profile ,وایرلس میکروتیک ,عنوان سرویس گیرنده ,عنوان سروی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فیلم , اهنگ , خبر , سریال رامبو7 کسب و کار های آنلاین گریتینگ بتا 1 هزار جزوه ابراهیم صنوبر